web analytics

Z výkladu si vyberám Tramín červený

Všetci si určite pamätáte na zábavno-vedomostný program, v ktorom si súťažiaci na veľkom kolese mohli vykrútiť kúsok šťastia. Okrem množstva užitočných a často aj inovatívnych cien (napríklad televízory so zaoblenou obrazovkou, ktoré sa z veľkou pompou vracajú na trh ;)) boli neodmysliteľnou súčasťou každého výberu cien notoricky známe cukrovinky pre kolegov. Niekedy máme pocit, že tieto čokoládové hrby by vykúzlili väčší úsmev na našich tvárach ako záplava hmotných harabúrd a rároh, ktoré sa na nás najmä v tomto období valia zo všetkých strán. Keďže po súťaži a kultových cukrovinkách sa už dávno zľahla zem, ponúkame aspoň návod, ako si vykrútiť pár šťastných chvíľ v kruhu priateľov a známych. Stačí dodržať týchto pár bodov a zorganizovať si tematický večer v spoločnosti najlepších vín a zaujímavých “cukroviniek”:

  1. Vašich priateľov a známych pozvite na malú vertikálnu ochutnávku Tramínu červeného z vinárstva Vinidi. V rámci vertikálnej ochutnávky sa ochutnávajú rôzne ročníky identických vín od jedného výrobcu. V našom “výklade” máme neopakovateľnú a v chuti špecifickú panenskú úrodu z roku 2010 a vysoko oceňovaný ročník 2011, ktorý v súťaži Víno roka 2013 získal prvé miesto.
  2. V rámci tematického večera nemôžu chýbať cukrovinky. Výnimočný zážitok z kvalitných vín preto podporte čokoládou Heart Soul, ktorá je vhodná k bielym vínam a ušľachtilým destilátom. Čokoládu kúpite v spriaznenom obchode www.cokoladka.sk.
  3. To je všetko! Ochutnávajte a vychutnávajte.
  4. Budeme radi, ak sa s nami o Vaše zážitky z ochutnávania Tramínu a čokolády podelíte v komentároch k článku, na našej Facebookovej stránke alebo v krátkosti na našom Twitteri.

tramin-z-vykladu-2

[share title=”Zdieľať článok” socials=”facebook, twitter, google, pinterest, bookmark” class=”” icon_type=”” ]

0

Pridaj komentár

Košík

loader
Top